Představení zcela nového SUZUKI S-CROSS

Představení zcela nového SUZUKI S-CROSS

Ve světové premiéře byl 25. listopadu 2021 poprvé představen zcela nový Suzuki S-Cross. Vůz nese prvky výrazného designu SUV a nabízí vysokou úroveň komfortu spolu s výkonným a úsporným mild-hybridním pohonem, pokročilými asistenčními systémy a nejmodernější konektivitu.

Velká, leskle černá maska chladiče, ostře tvarované světlomety s výrazným světelným podpisem a hranaté lemy blatníků doplněné o stříbrné ozdobné prvky na předním a zadním nárazníku dávají zřetelně najevo drsnou povahu SUV, která je novému Suzuki S-Cross vlastní.

Interiér je pojatý trojrozměrným designem. Prostorný interiér pojme pět dospělých pasažérů, variabilní prostor pro 430 litrů zavazadel je jako stvořený pro nejrůznější outdoorové a volnočasové aktivity. Velké otevíratelné střešní okno dále podporuje potěšení z jízdy.

Prodej zcela nového Suzuki S-Cross bude v Evropě zahájen koncem letošního roku, nicméně objednávky přijímáme již nyní. Pro další informace, dodací možnosti, testovací jízdu atd. kontaktujte náš autosalon.




Publikováno 25. 11. 2021

Nahoru